Sin categoría

A15- Catàlegs de biblioteques (Helena Navarro)

Catàlegs de Biblioteques

Les refèrencies del document son les seguents: El llibre es titula “Cómo escribir el guión de un cortometraje : guía para crear tu propio corto” i el seu autor es Fernando Marín . Es va publicar el Barcelona: Alba, el 2011. Esta dintre de la guies dels escriptors.

L’ enllaç al catàleg és aquest:

http://cataleg.url.edu/search~S1*cat?/Xcortometraje&searchscope=1&SORT=D/Xcortometraje&searchscope=1&SORT=D&extended=0&SUBKEY=cortometraje/1%2C26%2C26%2CB/frameset&FF=Xcortometraje&searchscope=1&SORT=D&1%2C1%2C

El meu blog tracte sobre curtmetratges, des de pensar en que volem fer, el guió,  i la postproducció. Volia buscar més informació sobre els curtmetratges, informació que ens pogués sevir per saber més sobre aquest apartat tan concret del cinema i la televisió.  Per aquest motiu he utilitzat la cerca per paraula clau i he introduït la paraula “cortometraje”. Amb aquesta cerca m’ha sortit 26 resultats diferents, tant llibres com DVD’s . He decidit reduir una mica la busqueda, hi he marcat que sol em sortissin aquells exemplars disponibles, llavors el nombre eren 23. El que m’ha cridat més la atenció ha sigut un llibre que t’explica les claus per fer un bon guio per a un curtmetratge, i l’he decidit agafar.

L’abast de la temàtica que t’ofereix el catàleg de la Biblioteca URL és molt gran. Totes els seus continguts,  que no son pocs,  son de alta  qualitat i es conserven en perfecte estat.  Admès la pagina web guarda molta coherència entre les seves parts i s’actualitza constantment en en quan a nous llibres o DVD’s, si aquests estan  llogats o disponibles …  És molt fàcil d’accedir-hi, els textos so fàcils de llegir, l’organització es impecable i el cercador t’ho fereix moltes possibilitats perquè torbis la que més s’ajusta a les teves necessitats.

Com a punt negatiu,  podríem dir que li manca en el que t’ofereix a la hora de organització, com per exemple que ell t’ordeni el material per geners, anys de publicació o producció ..

El catàleg de la biblioteca URL es molt correcte, fàcil de comprendre i utilitzar, organitzat, amb molt material a l’abast i s’actualitza contínuament. Per això puc afirmar que es un bon catàleg ja que compleix amb la seva funció eficaçment.

Anuncios
Estándar

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s