Sin categoría

Maria Azcona – Presentació de una web

Series.ly:

Aquesta pàgina web conté informació sobre pel·lícules, series, documentals i programes de televisió de tots els temps, i es va actualitzant amb nous continguts. Abans aquesta pàgina et permetia descarregar i veure online els continguts, però ara s’ha eliminat aquesta utilitat. Gràcies a series.ly pots comentar els continguts audiovisuals, puntuar-los… però a més, al crear el teu compte, pots afegir els continguts a les teves própies llistes: per a les pel·lícules i documentals pots marcar vist, pendent i preferit. Així, si vols veure una pel·lícula i la vols deixar com pendent per a no oblidar-ho, la marques i després la pots veure la teva llista entrant a un dels apartats de dalt: “Mi seriesly”. I si alguna t’ha agradat molt pots marcar-la com a preferida o posar-li bona nota o una bona crítica. Per a les series televisives també pots marcar la serie com “seguida” i anar marcant els capítols que veus. A demés, si segueixes una serie de l’actualitat, quan obris series.ly veuras si hi han nous capítols al moment ja que t’ho marcarà a l’inici de la pàgina.

Pots afegir amics i veure la seva activitat en l’apartat “amics”. A la pàgina hi ha també un apartat anomenat “catàleg” on pots buscar els coninguts audiovisuals per tipus (pel·lícula, serie, documental i programes de TV), géneres i décades. Hi ha un apartat de notícies que es van actualitzant sobre els continguts audiovisuals, i per últim hi ha un apartat on hi han videojocs online.

Punt negatiu: per a ser membre de series.ly un altre membre t’ha de convidar desde la pàgina, si no, no pots puntuar els continguts, tenir llistes…

Anuncios
Estándar

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s