Sin categoría

A15 – Catàleg Biblioteca Blanquerna

A15 – CATÀLEG BIBLIOTECA Pau Punseti Bonachera

– referència bàsica del document (títol, autor, data publicació, enllaç,…)

Autor: Rabiger, Michael Títol: Dirección de documentales / Michael Rabiger Publicació: Madrid : Instituto Oficial de Radio y Televisión, 2001

Enllaç: https://biblio.url.edu/search~S1*cat?/dcinema/dcinema/1,538,3003,Z/frameset&FF=dcinema+documental&26,,122/indexsort=- – explica el procés de cerca seguit per localitzar-lo (equació de cerca i paràmetres cerca, si has utilitzat la cerca per matèries, per paraula clau…, número de documents trobats, justificació de la selecció d’aquest…)

El procés que he seguit per cercar aquest llibre és el següent: com que no tenia cap llibre pensat ni cap autor seleccionat respecte la matèria del nostre blog, he decidir seleccionar l’equació de cerca per matèria i he buscat “cinema”. Dins de les cerques que m’ha seleccionat la pàgina he buscat cerques relacionades amb “Cinema Documental” i després he seleccionat aquest llibre.  

– pots afegir (opcional): imatge del document (per exemple, portada) i imatge de captura de pantalla de la cerca  Captura de pantalla 2015-04-29 a les 11.14.49 Captura de pantalla 2015-04-29 a les 11.14.15 Captura de pantalla 2015-04-29 a les 10.59.52   – —– valora l’ús del catàleg de la Biblioteca de la URL i del préstec: punts forts i febles.

Trobo que el catàleg de la Biblioteca de la URL és prou potent en el sentit que, per exemple en el meu cas, si que és cert que és un tema molt genèric “cinema” però a partir d’aqui he pogut trobat totes les variants de llibres relacionats amb cinema que hi ha a la biblioteca. Si que la web potser és una mica rudimentària en el sentit que és molt poc moderna, però esta bé. Apart també pots fer reservar online, i això és un molt bon punt positiu des de la meva opinió.

Anuncios
Estándar

Un comentario en “A15 – Catàleg Biblioteca Blanquerna

  1. Pingback: Valoració activitats i assigantura – Pau Punseti | ¿Cómo hacer un cortometraje?

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s