Sin categoría

A12- RSS i Marcadors socials: Feedly i Delicious (Alba Martín i Helena Navarro)

1. Feedly

Dins de Feedly varem fer la cerca de diferents coses d’interés per al nostre blog, com poden ser diferents curts de referència i animació, diverses marques de videocàmeres i la subscripció a blogs i revistes sobre curtmetratges, juntament també amb diferents notícies.

A12 A12a

Aquestes són algunes de les notícies que hem trobat, i articles, en relació a les carpetes que hem creat per al nostre blog.

A12b

En aquesta captura de pantalla es pot veure les carpetes que hem creat relacionades amb el tema del nostre blog, diferenciades en diferents apartats.

Com a opinió podríem dir que Feedly és una eina molt útil a l’hora d’estar assebentat de les notícies d’última hora de les coses que poden interessar-te. Cal destacar també que és una eina prou senzilla d’utilitzar i que no causa cap problema a l’hora de cercar informació i categoritzar-la en diverses carpetes.


2. Delicious

Delicious va ser fundat per Joshua Schachter l’any 2003 i va ser adquirida per Yahoo el 2005, encara que l’any 2014 es va revendre a Science INc, el qual és el seu actual propietari.

És un servei de gestió de marcadors socials en web. Permet afegir marcadors que clàssicament es guarden en els navegadors i categoritzar-los amb un sistema d’etiquetatge denominat tag.

Però no només pot emmagatzemar llocs webs, sinó que també permet compartir-los amb altres usuaris de Delicious i determinar quants tenen un determinat enllaç guardat en els seus marcadors.

A més el format de la web és clar, es llegeix tot sense cap mena de problema i ès senzill d’utilitzar.

Captura de pantalla 2015-04-29 a les 19.03.07 Captura de pantalla 2015-04-29 a les 19.03.14

Cal destacar que les cerques per Delicious són també senzilles, i per tant també útils.

Anuncios
Estándar

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s