Sin categoría

A02 – Gestió de la Informació (Pau Punseti i Helena Navarro)

A02 – Gestió de la Informació

Helena Navarro i Pau Punseti

 

6- Telecinco. Boda de Chelsea Clinton.

La funció més important que destaquem aquí és la de creativitat. A partir de tota la informació que tenen sobre la família Clinton fan un petit reportatge sobre el casament i la filla.

També afegir que hi ha complementarietat, ja que tota la informació està complementada amb imatges i entrevistes i apart hi ha una credibilitat al haver-hi tantes imatges i les entrevistes de testimonis també ajuden.

Les imatges que creiem que són de documentació (d’arxiu) són per exemple, les que utilitzen quan estan parlant de la filla d’en Clinton i posen imatges de quan era petita.

 

7- USA Today. Interactive Pope Benedict XVI

En aquest cas la funció que destaca més també és la de creativitat ja que a partir de tota la informació que han anat creant i tenen del Papa han creat un producte, que és aquesta cronologia interactiva.

Apart també hi ha la funció de rendibilitat perquè aprofiten tot el material que tenen per crear aquest producte.

8- Campofrio. El currículum de todos

La funció més important que destacaríem seria la funció preparatòria, és a dir, creativitat. En aquest cas han hagut de consultar i preparar tot un seguit de dades per realitzar aquest anunci.

També hi veiem la funció més que és la de credibilitat ja que totes aquestes dades o algunes d’elles ens ho diuen persones famoses que, normalment, ens ho creiem més.

9- El Periodico. El precio del Tomate

En aquesta notícia destacaríem la funció de complementarietat. Ens parlen sobre una notícia principal i ens adjunten tot un seguit d’informacions relacionades amb la principal que ho complementen.

També hi veiem la funció de credibilitat, ja que, d’aquesta manera amb les informacions extres, és més creïble la principal.

10- Mad Men

En aquest serie hi veiem una clara funció preparatòria, és a dir creativa, perquè hi ha un llarg procés d’investigació o recerca per intentar recrear els vestits de l’època. Han hagut d’informar-se molt.

 

11- La sexta. El Objetivo

En el programa i en aquesta secció hi ha una clara funció de verificació. A partir d’una frase que diu el senyor Cristòbal Montoro, busquen informació sobre el tema i verifiquen si és correcte o es falsa. Apart també ho comparen amb altres dades d’altres països.

Anuncios
Estándar

2 comentarios en “A02 – Gestió de la Informació (Pau Punseti i Helena Navarro)

  1. Pingback: Valoració activitats i assigantura – Pau Punseti | ¿Cómo hacer un cortometraje?

  2. Pingback: Helena Navarro | ¿Cómo hacer un cortometraje?

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s