Sin categoría

A02 (Aura Martí i Maria Azcona)

6- Telecinco. Boda de Chelsea Clinton.

 La funció d’aquest vídeo és la creativitat ja que la documentació esta basada en la vida d’una persona convertint-lo en un producte publicitari. La frotagonista és filla d’un personatge important, l’expresident dels Estats Units. Aquesta informació té funció preparatòria.

També fan servir la funció previsora, comenten que és possible que sorgeixi la possibilitat que segueixi les petjades dels seus pares i faci la carrera de política.

7- USA Today. Interactive Pope Benedict XVI

La funció de complementarietat es veu justificada amb la quantitat de fotografies, texts i línies cronològiques. A més a més, tota aquesta documentació fa també la funció de verificació.

Tot aquest suport també fa la funció de creativitat: tota la documentació que s’utilitza com a suport, gràfics interactius…

El fet que es tracti d’un diari com el USA Today hi afegeix el valor de credibilitat.

8- Campofrio. El currículum de todos

Aquest espot publicitari té creativitat amb funció preparatòria, darrere hi té tot un procés d’investigació, Hi ha tota una verificació de dades.

9- El Periodico. El precio del Tomate

En aquest programa hi trobem principalment la funció de complementarietat ja que compta amb el suport de documentació de diferents conflictes de programes anteriors.

10- Mad Men

En aquesta imatge trobem l’actriu d’una de les protagonistes de la sèrie vestida amb robes d’època. En aquest cas hi ha una funció de documentació en els equips de vestuari i la decoració que es veu a la sèrie perquè ha de ser creïble amb l’època que representa.

11- La sexta. El Objetivo

Clarament la funció hi trobem verificació. Cada dada donada és comprovada amb la font d’origen i el fragment d’on va ser extreta.

Anuncios
Estándar

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s